Youtube video laten maken

Al vanaf €189,- kant en klaar.

ONE Studios heeft veel praktijk ervaring met YouTube. Wij hebben mee mogen werken met diverse grote kanalen. Ondanks dat, wij gaan gewoon verder met jou overtuigen. Eerlijk is eerlijk, als wij hiervoor een video hadden gebruikt dan had je hoogstwaarschijnlijk al overtuigd geweest. Gelukkig zorgen wij voor jou beter dan voor onszelf.

Leuke weetjes over YouTube

Gewoon, voor bij een borrel ofzo.
  • Elke minuut wordt er 100 uur aan video geupload naar Youtube
  • Op dit moment duurt het 2000 jaar om alles te bekijken op YouTube
  •  Youtube was van oorsprong een dating site
  • Dit is de allereerste YouTube video ooit.
  • Youtube heeft maandelijks een miljard gebruikers.

Een Youtube video maken

Hoe werkt dat?

Stap 1 - Concept

In dit stadium gaan wij samen bekijken wat je nu eigenlijk wilt vertellen aan de wereld. Dit doen we bij voorkeur even in persoon. Dat praat immers een stuk vlotter. Dit gesprek wordt vastgelegd en wij schrijven een 'script' uit. Als alles naar wens is kunnen we dan door naar stap 2.

Stap 2 - Filmen

Dit is de stap die wij het leukste vinden. Het daadwerkelijk schieten van de video. Het daadwerkelijk vergaren van het benodigde beeldmateriaal om jouw boodschap de wereld in te krijgen. Zorg er voor dat je er strak bij loopt. Misschien kom jij namelijk ook wel in beeld.

Stap 3 - Montage

Dit is waar de magie gebeurt. Al het vastgelegde materiaal in stap 2 wordt op één hoop gegooid en hier moet dan een knappe video uit gepuzzeld worden. Het beeldmateriaal wordt een beetje opgefleurd qua kleur en sfeer. De audio wordt een beetje bij geslepen zodat jouw nerveuze ge'uhm' komt te verdwijnen. Dat soort dingen.

Stap 4 - Verspreiden

Je boodschap is klaar om de ether in geslingerd te worden. Niemand heeft wat aan een video die niet gezien wordt, dus laat ons er voor zorgen dat deze op de juiste plekken beland. Bijvoorbeeld Youtube, of op de desbetreffende pagina van jouw website. In elk geval op plekken waar deze gezien wordt.


Voorbeelden van een Youtube video

Zij gingen je voor

Indien dit op de juiste manier wordt ingezet kan YouTube een krachtig medium zijn voor jouw bedrijf. Wij hebben ervaring met vele varianten en kunnen jou dus adviseren in vele toepassingen. Leuk, zo een knappe video. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat deze gezien wordt en ook nog eens een functie kan bekleden voor jouw bedrijf. Niet alleen zichtbaarheid, maar ook conversie. Wij vertellen graag jouw verhaal. Wij weten hoe deze ook daadwerkelijk gezien wordt. Laat ons je adviseren.

Contact via Whatsapp?

24/7 bereikbaar
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-360x125.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.

023 234 0900

Offerte aanvragen