Mijn naam is Dave Hessels en ik ben de drijvende kracht achter ONE Studios. In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met videoproductie. Toen trad ik voor het eerst op als videograaf. Destijds nog in de vorm van een wekelijks weerbericht samen met mijn vrienden. Inmiddels is dat grapje een tikkeltje uit de hand gelopen.

Dave Hessels Videograaf

Inmiddels honderden producties verder geniet ik elke keer weer met volle teugen. Elke video is weer een nieuwe uitdaging, een nieuwe wens om te vervullen en ik laat mij hierdoor graag uitdagen. Ik geniet ontzettend van mijn beroep als videograaf en daar pluk jij automatisch de vruchten van. 

Wat jij hiervoor namelijk voor terug krijgt is een vaardig videograaf die op de hoogte is van de moderne trends. Jouw video zal er niet alleen fantastisch uitzien, maar deze zal ook een positief effect hebben voor jouw bedrijf. Mijn plezier zit ‘m namelijk niet alleen in het maken van jouw bedrijfsvideo, productvideo of reportage video, maar ook in het effect dat dit heeft op jouw bedrijf. Ik overtuig je graag van de kracht van video in een persoonlijke ontmoeting, of laat me je adviseren. Neem contact met mij op.