Videoreportage

Het is niet niets hé? Zo een evenement opzetten. Natuurlijk wil je die ook nog eens terugzien op video. Niet alleen hoe het eruit zag, maar ook de sfeer. Laat ons je daarbij helpen. Wij maken van jouw evenement een knappe videoreportage. Niet alleen zie je in de video alle gebeurtenissen terug, maar ook de sfeer. Ook als mensen weer thuis zijn moeten ze diezelfde ervaring kunnen hebben als tijdens het evenement.

Een videoreportage van One Studios doet precies dat. 


Voorbeelden van een videoreportage

Zij gingen je voor

Wat komt daar nou eigenlijk bij kijken?

Zo een videoreportage laten maken, zeg maar.

Stap 1 - Concept

In dit stadium gaan wij samen bekijken wat je nu eigenlijk wilt vertellen aan de wereld. Dit doen we bij voorkeur even in persoon. Dat praat immers een stuk vlotter. Hierin bespreken we de locatie, de tijd, dat soort dingen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat we er zijn.

Stap 2 - Filmen

Dit is de stap die wij het leukste vinden. Het daadwerkelijk schieten van de videoreportage. Het daadwerkelijk vergaren van het benodigde beeldmateriaal om jouw boodschap de wereld in te krijgen. Natuurlijk zitten we op kantoor weer met ons handen in het haar. We schieten immers altijd veels te veel beeldmateriaal. Maargoed, dat is jouw zorg niet.

Stap 3 - Montage

Dit is waar de magie gebeurt. Al het vastgelegde materiaal in stap 2 wordt op één hoop gegooid en hier moet dan een knappe videoreportage uit gepuzzeld worden. Het beeldmateriaal wordt een beetje opgefleurd qua kleur en sfeer. De geluidseffecten komen uit de koffer. Idem dito de rechtenvrije muziek. Dat soort dingen.

Stap 4 - Verspreiden

Je boodschap is klaar om de ether in geslingerd te worden. Niemand heeft wat aan een videoreportage die niet gezien wordt, dus laat ons er voor zorgen dat deze op de juiste plekken beland. Bijvoorbeeld Youtube, of op de desbetreffende pagina van uw website. Miscchien op uw Facebook. In elk geval op plekken waar deze gezien wordt. Waar jij dus gezien wordt.


Zij gingen je voor

Zo onderhand is de tekst en inspiratie wel een beetje op. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van de waarde van video en het laten maken van een bedrijfsvideo. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze. Ben je overtuigd? Dat is mooi. Laten we in contact komen.

Ja, ik wil een videoreportage

of gewoon meer informatie natuurlijk
bedrijfsvideo