U heeft al een stapel beeldmateriaal maar niet de tijd of vaardigheid om hier zelf mee aan de slag te gaan? Geen enkel probleem. Wij treden graag op als freelance video editor. Bij One Studios kun je jouw video laten monteren. Wij zorgen er voor dat uw beeldmateriaal bij elkaar gepuzzeld wordt tot een uitstekende video. Voor uzelf, voor uw familie, of uw klant. Wij zorgen er voor dat het tot in de puntjes verzorgd is.


Zij hebben hun video laten monteren

Wij mochten optreden als freelance video editor

ik wil mijn video laten monteren, wat nu?

Stap 1 - Concept

In dit stadium gaan wij samen bekijken wat je nu eigenlijk wilt vertellen aan de wereld. Per mail, in persoon of aan de telefoon. Simpelweg even kortsluiten wat je nou precies verwacht van de video. Je mag je ook laten verassen natuurlijk. Regelen wij de rest wel.

Stap 2 - Overdracht en organiseren

Alhoewel dat natuurlijk vrij duidelijk zou moeten zijn leggen wij het alsnog even uit. Middels bijvoorbeeld Wetransfer draag jij het beeldmateriaal aan ons over en wij gaan alvast even kijken wat we gaan gebruiken en hoe.

Stap 3 - Montage

Dit is waar de magie gebeurt. Al het materiaal in stap 2 wordt op één hoop gegooid en hier moet dan een knappe video uit gepuzzeld worden. Het beeldmateriaal wordt een beetje opgefleurd qua kleur en sfeer. De audio wordt een beetje bij geslepen. Dat soort dingen.

Stap 4 - Verspreiden

Je boodschap is klaar om de ether in geslingerd te worden. Bijvoorbeeld Youtube, of op de desbetreffende pagina van uw website. Misschien op uw Facebook. In elk geval op plekken waar deze gezien wordt. Waar jij dus gezien wordt.

Zij gingen je voor

https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-360x125.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

023 234 0900

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.
Offerte aanvragen