Social media video

Een social media video al voor €79,- kant en klaar.

Social media is nog altijd booming, evenals video. Combineer die twee en je hebt een bijzonder krachtig gereedschap voor in jouw marketing toolbox. Een social media video is dat gereedschap. Kort en krachtig. Niet alleen heb je te maken met duratie limieten op de meeste social media platforms, maar ook het feit dat de menselijke aandachtsspanne verontrustend kort is. Voor ONE Studios is dat een speelveld. Wij rammen graag zo veel mogelijk informatie in zo min mogelijk video. Op een leuke manier, natuurlijk.

Een krachtige Social media strategie kan niet zonder video. Echt hard gaan? Dat doe je met een social media video. Op Instagram, Linkedin, Facebook of YouTube. Laat ons je helpen met het maken van een Social media video.

Op platformen zoals Instagram, Linkedin, Facebook en TikTok is ruime de meerderheid de mobiele gebruiker. Grijp de aandacht en vertel in zo kort mogelijke tijd jouw waarde. Hier help ik je mee!

Dave Hessels
Dave Hessels Video maker

Voorbeelden van Social media video

Zij gingen je voor
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Pᴍᴜ ʙʏ Bɪʙɪᴄʜᴇ (@pmubybibiche) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Kawasaki Nederland 🇳🇱 (@kawasakinederland) op

Social media video voor een vast bedrag per maand?

Zo onderhand is de tekst en inspiratie wel een beetje op. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van de waarde van video en het laten maken van een social media video. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze. Ben je overtuigd? Dat is mooi. Middels onderstaande knop kun je direct een offerte opvragen.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.

023 234 0900

Contact via Whatsapp?

24/7 bereikbaar
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-250x87.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

Weet je er nog niet volledig raad mee? Weten hoe een social media video zo efficiënt en effectief mogelijk ingezet kan worden in jouw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend advies gesprek aan.