Er komt veel kijken bij het opzetten van een YouTube kanaal. Zeker als je het onderdeel gaat maken van je marketingstrategie. Jeremy laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. Samen zijn wij dan ook een YouTube kanaal begonnen.

Voor het kanaal zijn er diverse doelstellingen. Ten eerste het creëren van meer zichtbaarheid voor het beroep als stunt rijder. Los van wat er zichtbaar is op een show, heeft men over het algemeen geen idee van wat er bij komt kijken. Zo behandelen we niet alleen de shows, maar ook de voorbereiding daarop, het aanpassen van de motor en nog veel meer. Ten tweede het verhogen van de merkbekendheid van Jeremy en zijn wheelieschool. Het gebruiken van een video marketing strategie is in vrijwel elk scenario een sterke zet voor je merkbekendheid. Als laatste natuurlijk het verhogen van de conversie. Door een duidelijk beeld te geven van wat er achter de schermen schuil gaat. Zo zullen potentiële leerlingen zich geïnformeerd voelen en hierdoor sneller overgaan tot een conversie.

Jeremy Vonk stunt rijder

Jeremy Vonk is een stuntrijder voor Yamaha Nederland. Samen met zijn arsenaal aan hevig aangepaste Yamaha motorfietsen reist hij de hele wereld rond. Op allerlei plaatsen geeft hij stunt shows. Ook geeft hij les in stunt rijden. Jeremy Vonk heeft namelijk en veilige manier ontwikkeld om een wheelie te leren. Tevens niet alleen leren, maar ook optimaliseren. Boek jouw eigen stunt les bij www.stuntandwheelieschool.com.

Zelf ook een Youtube video laten maken?

Boost ook jouw merkbekendheid, conversie en meer. Zoek contact op met mij. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Graag ga ik met jou op pad om de beste voor jou te vinden!

Bel mij terug!

Graag tot snel!

bedrijfsvideo