Event video

Met een event video is jouw evenement pas echt compleet. Niet alleen beleven de bezoekers jouw event opnieuw, maar ook de thuisblijvers zullen volgende keer gewoon aanwezig zijn. 

Het is niet niets hé? Zo een evenement opzetten. Natuurlijk wil je die ook nog eens terugzien op video. Niet alleen hoe het eruit zag, maar ook de sfeer. Laat ons je daarbij helpen. Wij maken van jouw evenement een knappe videoreportage. Niet alleen zie je in de video alle gebeurtenissen terug, maar ook de sfeer. Ook als mensen weer thuis zijn moeten ze diezelfde ervaring kunnen hebben als tijdens het evenement.

Een event video van ONE Studios doet precies dat. 


Voorbeelden van een event video

Zij gingen je voor

Wat komt daar nou eigenlijk bij kijken?

Zo een event video laten maken, zeg maar.

Stap 1 - Concept

In dit stadium gaan wij samen bekijken wat je nu eigenlijk wilt vertellen aan de wereld. Dit doen we bij voorkeur even in persoon. Hierin bespreken we de locatie, de tijd, dat soort dingen.

Stap 2 - Filmen

Het daadwerkelijk schieten van de videoreportage. Het daadwerkelijk vergaren van het benodigde beeldmateriaal om jouw boodschap de wereld in te krijgen.

Stap 3 - Montage

Dit is waar de magie gebeurt. Al het vastgelegde materiaal in stap 2 wordt op één hoop gegooid en hier moet dan een knappe event video uit gepuzzeld worden. Daar zorgen we dan ook voor.

Stap 4 - Verspreiden

Je boodschap is klaar om de ether in geslingerd te worden. Niemand heeft wat aan een event video die niet gezien wordt, dus laat ons er voor zorgen dat deze op de juiste plekken beland.


Zij gingen je voor

Zo onderhand is de tekst en inspiratie wel een beetje op. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van de waarde van video en het laten maken van een bedrijfsvideo. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze. Ben je overtuigd? Dat is mooi. Middels onderstaande knop kun je direct een offerte opvragen.

Ja, ik wil een eventvideo

of gewoon meer informatie natuurlijk