Social media is nog altijd booming, evenals video. Combineer die twee en je hebt een bijzonder krachtig middel. Een social media video is dat middel. Kort en krachtig. Niet alleen heb je te maken met duratie limieten op de meeste social media platforms, maar ook het feit dat de menselijke aandachtsspanne korter is dan die van een goudvis. Voor One Studios is dat een speelveld. Wij rammen graag zo veel mogelijk informatie in zo min mogelijk video. Op een leuke manier, natuurlijk.

Een krachtige Social media strategie kan niet zonder video. Echt hard gaan? Dat doe je met een social media video. Op Instagram, Linkedin, Facebook of YouTube. Laat ons je helpen met het maken van een Social media video.

Wat komt daar nou eigenlijk bij kijken?

Het maken van een social media video zeg maar.

Stap 1 - Concept

In stap 1 bespreken we de daadwerkelijke boodschap van jouw Social media video. Dit gaat bij voorkeur in persoon, maar kan natuurlijk op talloze andere manieren. De wensen worden doorgenomen, vastgelegd en we gaan door naar stap 2.

Stap 2 - Filmen

Dit is de stap die wij het leukste vinden. Het daadwerkelijk schieten van de bedrijfsvideo. Het daadwerkelijk vergaren van het benodigde beeldmateriaal om jouw boodschap de wereld in te krijgen.

Stap 3 - Montage

Dit is waar de magie gebeurt. Al het vastgelegde materiaal in stap 2 wordt op één hoop gegooid en hier moet dan een knappe Social media video uit gepuzzeld worden. Het beeldmateriaal wordt een beetje opgefleurd qua kleur en sfeer. De audio wordt een beetje bij geslepen. Dat soort dingen.

Stap 4 - Verspreiden

Je boodschap is klaar om de ether in geslingerd te worden. Niemand heeft wat aan een social media video die niet gezien wordt, dus laat ons er voor zorgen dat deze op de juiste plekken beland. Bijvoorbeeld Youtube, of op de desbetreffende pagina van uw website. Miscchien op uw Facebook. In elk geval op plekken waar deze gezien wordt. Waar jij dus gezien wordt.
Zij gingen je voor

Zo onderhand is de tekst en inspiratie wel een beetje op. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van de waarde van video en het laten maken van een bedrijfsvideo. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze. Ben je overtuigd? Dat is mooi. Middels onderstaande knop kun je direct een offerte opvragen.

Leuke weetjes

Over video, natuurlijk.
  • Kijkers behouden 95% van een boodschap in een video ten opzichte van 10% als zij er over lezen in tekst.
  • De gemiddelde gebruiker spendeert 88% meer tijd op een website met een video.
  •  Een email met een video heeft een gemiddeld CTR van 96%
  • 79% van alle consumenten bekijken een product liever in een video dan dat zij er over moeten lezen.
  • in 2015 bekleedde 55% van al het mobiele dataverkeer video. Naar verwachting is dit 75% in 2020.

Je twijfelt nog steeds? Na al die leuke weetjes hier links weet je het nog steeds niet zeker? Pittig. Hindert niet. Wij gaan gewoon verder met jou overtuigen. Eerlijk is eerlijk, als wij hiervoor een video hadden gebruikt dan had je hoogstwaarschijnlijk al overtuigd geweest. Gelukkig zorgen wij voor jou beter dan voor onszelf.

Contact via Whatsapp?

24/7 bereikbaar
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-360x125.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.

023 234 0900

Offerte aanvragen