Voor diegene die al bekend zijn met het concept 'cinemagraph' kunnen meteen hier klikken voor een offerte. Als je weet wat het is, hoef ik verder geen verkoopskills uit de kast te trekken. Een cinemagraph is één van die weinige marketingstools die net zoals een video vrijwel altijd direct zorgt voor actie en een indruk. Ben je er niet mee bekend? Geen punt, blijf even rondhangen op deze pagina en ook jij weet precies wat het is en wat het waard is. Even een introductie:

De Cinemagraph

Een korte introductie en waarom jij dit moet hebben

De Cinemagraph deed voor het eerst zijn intrede op het net in 2011. Je kunt dus rustig stellen dat de Cinemagraph een vrij nieuw concept is.
Het afgelopen jaar hebben wij pas echt een grote groei gezien in interesse hiervoor. De grote merken gebruiken het, dus dan volgt de rest vanzelf.

Een cinemagraph is niks meer dan een foto waarin iets beweegt. Een combinatie van een foto en een video in één. Dat ziet er nogal apart uit, maar wel cool. Je bezoeker denkt immers een foto te zien, echter toch niet helemaal.
Hoe dan ook, een verpletterende indruk is gegarandeerd.

Leuke weetjes

over de Cinemagraph
  • Facebook berichten met een Cinemagraph zien 84% meer engagement.
  • Een Cinemagraph genereert 6x meer kliks dan een afbeelding op een website.
  • Een Twitter bericht met een Cinemagraph zit 110% meer engagement.

Wat komt daar nou bij kijken?

Het maken van zo een cinemagraph

Stap 1 - Concept

In deze stap komen wij tezamen om eens door te nemen wat je zou willen. Nadat we daar iets concreets uit hebben gekregen stellen wij een plan van aanpak op en leggen wij je de concrete planning voor. Indien akkoord gaan we door naar stap 2.

Stap 2 - Filmen

Nu dat er een concrete planning is kunnen wij aan de slag. De sensoren worden schoongemaakt. De statieven nog een laatste keer na gelopen. Wij gaan op pad om voor jou het benodigde beeldmateriaal te vergaren.

Stap 3 - Montage

Nadat onze draaidagen achter de rug zijn hebben we hoogstwaarschijnlijk een berg met beeldmateriaal. Na ons back-up ritueel gaat het allemaal op de snijtafel en knippen en plakken wij hier een aantal mooie cinemagraphs van in elkaar.

Stap 4 - Distributie

Nu dat de cinemagraphs in elkaar zitten moeten ze de wijde wereld in. Niemand heeft wat aan een cinemagraph als niemand deze ziet, laat ons dus jou adviseren hoe jouw cinemagraph het beste je klanten bereikt.

Wij zijn overtuigd van de Cinemagraph en wij kunnen niet wachten om er meer te schieten voor onze klanten. Het is als je het ons vraagt het meest perfecte middel om in te zetten om direct de aandacht te krijgen die je zou willen. In te zetten voor vrijwel alles wat je zou willen. Kunnen we voor jou aan de slag?

Liever even telefonisch contact?

Dat kan natuurlijk ook.

+316 2344 3948