Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo al voor €445,- kant en klaar.

Jij en je bedrijf stellen wat voor. Daarom wil je jezelf ook graag voorstellen. In een bedrijfsvideo net zo professioneel als jijzelf. Met beeld - en geluidskwaliteit net zo goed als jouw diensten. Weet je nog niet zo goed waarom? Prima, lees even verder.

Voorbeelden van een bedrijfsvideo

Zij gingen je voor

Wat komt daar nou eigenlijk bij kijken?

Zo een bedrijfsvideo laten maken, zeg maar.

Stap 1 - Concept

In dit stadium gaan wij samen bekijken wat je nu eigenlijk wilt vertellen aan de wereld. Dit doen we bij voorkeur even in persoon. Dat praat immers een stuk vlotter. Dit gesprek wordt vastgelegd en wij schrijven een 'script' uit. Als alles naar wens is kunnen we dan door naar stap 2.

Stap 2 - Filmen

Dit is de stap die wij het leukste vinden. Het daadwerkelijk schieten van de bedrijfsvideo. Het daadwerkelijk vergaren van het benodigde beeldmateriaal om jouw boodschap de wereld in te krijgen. Zorg er voor dat je er strak bij loopt. Misschien kom jij namelijk ook wel in beeld.

Stap 3 - Montage

Dit is waar de magie gebeurt. Al het vastgelegde materiaal in stap 2 wordt op één hoop gegooid en hier moet dan een knappe bedrijfsvideo uit gepuzzeld worden. Het beeldmateriaal wordt een beetje opgefleurd qua kleur en sfeer. De audio wordt een beetje bij geslepen zodat jouw nerveuze ge'uhm' komt te verdwijnen. Dat soort dingen.

Stap 4 - Verspreiden

Je boodschap is klaar om de ether in geslingerd te worden. Niemand heeft wat aan een bedrijfsfilm die niet gezien wordt, dus laat ons er voor zorgen dat deze op de juiste plekken beland. Bijvoorbeeld Youtube, of op de desbetreffende pagina van uw website. Miscchien op uw Facebook. In elk geval op plekken waar deze gezien wordt. Waar jij dus gezien wordt.


Leuke weetjes

Over video, natuurlijk.
  • Kijkers behouden 95% van een boodschap in een video ten opzichte van 10% als zij er over lezen in tekst.
  • De gemiddelde gebruiker spendeert 88% meer tijd op een website met een video.
  •  Een email met een video heeft een gemiddeld CTR van 96%
  • 79% van alle consumenten bekijken een product liever in een video dan dat zij er over moeten lezen.
  • in 2015 bekleedde 55% van al het mobiele dataverkeer video. Naar verwachting is dit 75% in 2020.

Je twijfelt nog steeds? Na al die leuke weetjes hier links weet je het nog steeds niet zeker? Pittig. Hindert niet. Wij gaan gewoon verder met jou overtuigen. Eerlijk is eerlijk, als wij hiervoor een video hadden gebruikt dan had je hoogstwaarschijnlijk al overtuigd geweest. Gelukkig zorgen wij voor jou beter dan voor onszelf.

Zij gingen je voor

Zo onderhand is de tekst en inspiratie wel een beetje op. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van de waarde van video en het laten maken van een bedrijfsvideo. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze. Ben je overtuigd? Dat is mooi. Middels onderstaande knop kun je direct een offerte opvragen.

Contact via Whatsapp?

24/7 bereikbaar
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-360x125.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.
Offerte aanvragen