Auto occasion videoAl vanaf €249,-

Een auto occasion video is de beste keuze om niet alleen jouw aanbod te laten zien, maar ook te ervaren. Je wilt natuurlijk een verpletterende indruk maken met jouw occasion. Net zoals met jouw bedrijf. Sla twee vliegen in één klap. Met een occasion video doe je namelijk precies dat. Laat je potentiële koper de auto ervaren, tevens tegelijkertijd meteen jouw bedrijfsnaam niet meer vergeten. Een ervaring vergeet men doorgaans niet.

Mogelijkheden met een auto occasion video

Die zijn eindeloos

Er zijn heleboel redenen te noemen om een video te gebruiken als aanvulling van tekst en foto's. Tevens ter completering van een marketing campagne. Daarbovenop zijn de mogelijkheden bij de productie en eindresultaat van een video eindeloos. Bekijk hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie. 


Cinematische auto occasion video

Deze zogeheten cinematische presentatie van jouw occasions is een sfeervolle presentatie. We tonen de auto op een sfeervolle manier aan de kijker. Niet alleen door middel van de muziek, maar ook de shots opzichzelf. Zo krijgt de potentiële koper een impressie van het exterieur, interieur en diverse features. 

Infomercial auto occasion video

Deze infomercial is niet alleen een sfeervolle presentatie van jouw occasion, maar ook boordevol informatie. Voeg middels de geanimeerde tekstvakken ook nog allerlei features en specificaties toe aan de video.  Zo krijgt de potentiële koper niet alleen een impressie van het exterieur en  interieur, maar ook van diverse specifieke opties en specificaties. 

Zoals gezegd zijn bovenstaande videos slechts ter inspiratie. ONE Studios maakt maatwerk. Daarbovenop zoeken wij altijd naar een balans tussen jouw wensen en datgene waarvan wij weten dat het werkt. Dit mede dankzij jaren ervaring. Wil jij graag wat ideeën bespreken? Ook daar helpen wij je graag mee. Neem contact met ons op. 


Pakketten

ONE Studios heeft voor deze auto occasion video's diverse aantrekkelijke pakketten ontwikkeld. Niet alleen is dit technisch voordeliger, maar ook duidelijk. Weten waar je aan toe bent is ook fijn namelijk. De pakketten zijn gebaseerd op een maandelijks bedrag. Dit bedrag is een vaste prijs. Je weet dus ook qua kosten waar je aan toe bent. Daarbovenop schieten we ons beeldmateriaal efficiënt. Hierdoor kosten wij jou zo min mogelijk tijd. 

Maandelijks

12 video's per jaar.
Iedere maand een nieuwe video.


1x per drie maanden een filmdag bij jou op de vestiging.

 

Kosten per maand vanaf:

€299,- excl. BTW

Twee wekelijks

26 video's per jaar.
Iedere twee weken een nieuwe video.


1x per drie maanden een filmdag bij jou op de vestiging.

 

Kosten per maand vanaf:

€499,- excl. BTW

Wekelijks

52 video's per jaar.
Iedere week een nieuwe video.


1x per drie maanden een filmdag bij jou op de vestiging.

 

Kosten per maand vanaf:

€999,- excl. BTW

Contact via Whatsapp?

24/7 bereikbaar
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-360x125.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.

Zij gingen je voor