Een 360 graden productvideo is een krachtige methode om jouw potentiële kopers te overtuigen van een product. Niet alleen zal de potentiële koper minder vragen hebben over het product, maar ook lever je middels een 360 graden productvideo een betere bezoekerservaring. Dat vergroot niet alleen jouw kansen om te verkopen, ook versterkt dat jouw aanwezigheid als merk of bedrijf. Laat je informeren over de wondere wereld van de 360 graden productvideo.

Voorbeelden van een 360 graden productvideo

Dan heb je een idee

Simpele 360 graden productvideo

Rechtoe, rechtaan

Het product wordt gepresenteerd op een draaiend platform. De kijker en potentiële koper krijgt hierdoor een gedetailleerd aanzicht van het te kopen product.


Uitgebreide 360 graden productvideo

Vertel een verhaal

Het product wordt gepresenteerd op een draaiend platform. Tijdens het draaien worden er heel gericht USP's uitgelicht en eventueel middels tekst toegelicht. Gecomplimenteerd met passende muziek. Ook jouw 360 graden productvideo's horen een ervaring te zijn.

Leuke weetjes

Over video, natuurlijk.
  • Kijkers behouden 95% van een boodschap in een video ten opzichte van 10% als zij er over lezen in tekst.
  • De gemiddelde gebruiker spendeert 88% meer tijd op een website met een video.
  •  Een email met een video heeft een gemiddeld CTR van 96%
  • 79% van alle consumenten bekijken een product liever in een video dan dat zij er over moeten lezen.
  • in 2015 bekleedde 55% van al het mobiele dataverkeer video. Naar verwachting is dit 75% in 2020.

Je twijfelt nog steeds? Na al die leuke weetjes hier links weet je het nog steeds niet zeker? Pittig. Hindert niet. Wij gaan gewoon verder met jou overtuigen. Eerlijk is eerlijk, als wij hiervoor een video hadden gebruikt dan had je hoogstwaarschijnlijk al overtuigd geweest. Gelukkig zorgen wij voor jou beter dan voor onszelf.

Wat komt daar nou eigenlijk bij kijken?

Zo een 360 graden productvideo

Stap 1 - Concept

Samen nemen we even jouw wensen door. Welke producten het betreft, eventuele specifieke wensen voor in de video, dat soort dingen. Wij schrijven een plan de campagne en na akkoord gaan we door naar stap 2.

Stap 2 - Filmen

Studio lampen aan. Accu's opgeladen. Geheugenkaarten leeg. Wij gaan aan de slag met het vastleggen van jouw producten. wat ons betreft de leukste stap van het hele proces.

Stap 3 - Montage

Na stap 2 gaan we door met de montage. Al het vastgelegde materiaal wordt op één hoop gegooid en weer bij elkaar gepuzzeld. Al het beeldmateriaal wordt verwerkt tot de 360 graden productvideo van jouw dromen. Oké, misschien niet van je dromen, maar je zal zeker tevreden zijn.

Stap 4 - Verspreiden

Nu dat wij tijdens stap 3 de video's hebben verwerkt tot een complete 360 graden productvideo kan het de ether in. Plaats het op de bijhorende productpagina's en laat het zijn werk doen.
Zo onderhand is de tekst en inspiratie wel een beetje op. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van de waarde van video en het laten maken van een bedrijfsvideo. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze. Ben je overtuigd? Dat is mooi. Middels onderstaande knop kun je direct een offerte opvragen.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.

+316 2344 3948