Op video gebied kan One Studios u van dienst zijn met vrijwel alles wat u zoekt. Jarenlange ervaring en een gedreven passie voor video zorgt er voor dat wij op diverse gebieden kunnen leveren wat uw hartje begeerd. Ten alle tijden staat ons bedrijf's motto voor op; Simpel, duidelijk en doeltreffend. Ten alle tijden is het voor ons van belang dat de video die u laat zien aan uw klanten duidelijk is. Een verwarde klant is een verdwenen klant en hierdoor loopt u omzet mis. Maakt niet uit hoe gecompliceerd uw boodschap is, One studios zorgt er voor dat uw boodschap glashelder door komt.

 

Bedrijfsvideo laten maken

Gewoon, om jouw bedrijf even voor te stellen

U en uw bedrijf stellen wat voor, daarom wilt u zich graag voorstellen. Een bedrijfsvideo is hiervoor een uitstekend middel om in te zetten. Laat uw klanten weten waar u voor staat, of hoe het er aan toe gaat. Wij zorgen er voor dat wij u van uw goeie kant filmen terwijl u er over verteld. Een mooi voorbeeld van een bedrijfsvideo is bijvoorbeeld die van Verkeersschool Kennemer.

Alles weten van bedrijfsvideo's
Bedrijfsvideo laten maken

Productvideo laten maken

Verkopen zonder verkoper

Natuurlijk verkoopt uw product of dienst zichzelf, maar een beetje extra hulp is nooit verkeerd. Vertel onze camera's wat u er over kwijt wilt. Wij zorgen er voor dat de best bits bij de klant belanden. Vergezeld met beelden van uw product waaruit blijkt dat deze helemaal geen slechte kanten bezit. Een mooi voorbeeld van een Product video is bijvoorbeeld die van Motor City.

Alles weten van Product video's
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2017/10/Product-video-laten-maken-1-300x300.jpg
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/01/freelance-video-editor-300x300.jpg

Video laten monteren

Omdat dat net even handiger is.

Je hebt al een stapel met beeldmateriaal, alleen niemand die er wat mee kan doen voor je. Je zou toch wel graag willen dat al dat beeldmateriaal van die vakantie in een leuk filmpje terecht komt. Leuk voor de herinneringen. Geen probleem. One Studios kan jou helpen met het monteren van een video. Wij helpen je daar graag mee.

Social media video

Ah, social media. Een krachtige aanvulling op elke marketingstrategie. Des te krachtiger als je dan ook nog eens video ervoor gaat inzetten. Een enkele clip van 15 seconde lang kan al voldoende zijn om aanzienlijk meer interactie te genereren dan met tekst of een foto. Probeer het uit. 

Lees hier meer over
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/01/social-media-video-300x300.jpg
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/01/videoreportage-300x300.jpg

Videoreportage

Een videoreportage is een dienst om te kiezen voor diverse doeleinden. Tof evenement georganiseerd? Concert in de planning? Opening van jouw nieuwe vestiging. Vereeuwig het voor altijd en zorg ervoor dat ook de mensen die er niet waren een fantastische indruk krijgen. 

Meer over een videoreportage