Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is een uitstekend middel om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Niet alleen kan jij dan eens haarfijn uitleggen waarom men voor jou moet kiezen, maar ook waarom je er zo gepassioneerd over bent.

Een tekst of foto kan maar een beperkte hoeveelheid 'overtuigingskracht' dragen. Dat is met een bedrijfsvideo compleet anders. Laat jouw bezoekers ervaren hoe het er bij jou aan toe gaat. Laat ze zien waarom jij de beste bent. Neem ze mee achter de schermen. Daarnaast zien ze meteen wie er schuil gaat achter dat bedrijfslogo.  

Uiteindelijk kopen mensen bij mensen. Niet bij bedrijven. 

 

Laat mensen jouw bedrijf voelen en ervaren met een bedrijfsvideo. Ervaringen blijven mensen bij. Zo maak je met een bedrijfsfilm een blijvende indruk!

Dave Hessels
Dave Hessels Video maker

Verhoog je merkbekendheid

Zet jezelf op de kaart

Verhoog je vindbaarheid

Verhoog je conversie

Hoe wij jouw bedrijfsvideo bereiden en opdienen

Bij ONE Studios bereiden we onze video's met uiterste zorg. Vervaardigd met de beste ingrediënten, maar ook bereid met absolute precisie. Net zoals na een goede maaltijd zal jouw kijker naar meer snakken. Meer van jouw bedrijf, wel te verstaan.

Kwalitatieve bedrijfsvideo

Hoogwaardige kwaliteit bedrijfsfilm. Dat is wat ik maak. De set is op orde. Het script is bijgewerkt. De boodschap is duidelijk en de kijker vermaakt. Natuurlijk helemaal naar jouw wens.

Social media klaar

Ik snij jouw bedrijfsfilm op naar kleine hapklare content. Deze kun je publiceren op jouw social media kanalen. Je potentiële klant zit immers ook op Instagram, Facebook en Linkedin.

Zoekmachine optimalisatie

Een bedrijfsvideo kan de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Daar zorg ik dan voor. De begeleidende teksten zijn op orde, de ondertiteling is ingesteld, ga zo maar door.

Ja, ik wil een bedrijfsvideo

of gewoon meer informatie natuurlijk
bedrijfsvideo