360 graden productvideo

Een 360 graden productvideo al vanaf €89,- kant en klaar.

Een 360 graden productvideo is een krachtige methode om jouw potentiële kopers te overtuigen van een product. Niet alleen zal de potentiële koper minder vragen hebben over het product, maar ook lever je middels een productvideo een betere bezoekerservaring. Dat vergroot niet alleen jouw kansen om te verkopen, ook versterkt dat jouw aanwezigheid als merk of bedrijf. Laat je informeren over de wondere wereld van de productvideo.

Voorbeelden van een 360 graden productvideo

Dan heb je een idee

Simpele 360 graden productvideo

Rechtoe, rechtaan

Het product wordt gepresenteerd op een draaiend platform. De kijker en potentiële koper krijgt hierdoor een gedetailleerd aanzicht van het te kopen product.


Uitgebreide 360 graden productvideo

Vertel een verhaal

Het product wordt gepresenteerd op een draaiend platform. Tijdens het draaien worden er heel gericht USP's uitgelicht en eventueel middels tekst toegelicht. Gecomplimenteerd met passende muziek. Ook jouw 360 graden productvideo's horen een ervaring te zijn.

Wat komt daar nou eigenlijk bij kijken?

Zo een 360 graden productvideo

Stap 1 - Concept

Samen nemen we even jouw wensen door. Welke producten het betreft, eventuele specifieke wensen voor in de video, dat soort dingen. Wij schrijven een plan de campagne en na akkoord gaan we door naar stap 2.

Stap 2 - Filmen

Studio lampen aan. Accu's opgeladen. Geheugenkaarten leeg. Wij gaan aan de slag met het vastleggen van jouw producten. wat ons betreft de leukste stap van het hele proces.

Stap 3 - Montage

Na stap 2 gaan we door met de montage. Al het vastgelegde materiaal wordt op één hoop gegooid en weer bij elkaar gepuzzeld. Al het beeldmateriaal wordt verwerkt tot de 360 graden productvideo van jouw dromen. Oké, misschien niet van je dromen, maar je zal zeker tevreden zijn.

Stap 4 - Verspreiden

Nu dat wij tijdens stap 3 de video's hebben verwerkt tot een complete 360 graden productvideo kan het de ether in. Plaats het op de bijhorende productpagina's en laat het zijn werk doen.


Zij gingen je voor

Contact via Whatsapp?

24/7 bereikbaar
https://onestudios.nl/wp-content/uploads/2019/04/whatsapp-button-360x125.png

Lukt bovenstaande niet? WhatsApp naar 0623443948.

Liever even telefonisch contact?

Schroom niet, bel gerust.
Offerte aanvragen